Twist-Productions

Logo
Parralax background 1

War

War Op de Beeck

Ik ben War Op de Beeck. Ik ben 18 jaar oud en woon in Aarschot. Ik zit nu in mijn eerste jaar professionele bachelor Elektronica-ICT. Op het sportieve vlak doe ik aan freerunning/parkour. Naast deze hobby sleutel ik in mijn vrije tijd ook nog graag aan mijn oldtimer van het merk Zundapp. Ik reis ook heel graag. Het liefste ga ik op sportieve vakanties zoals gaan snowboarden maar een warm land vind ik ook heel leuk.

Tibo

Tibo Meynckens

Mijn naam is Tibo Meynckens. Ik ben 18 jaar en woon in Langdorp. In mijn vrije tijd hou ik me bezig met freerunning/parkour. Ik doe dit zowel buiten als binnen. Ik ben hiermee begonnen omdat deze sport draait om het overwinnen van je angsten en beter te worden. Dit kan ik ook in mijn studies zien. Wanneer iets niet lukt er blijven voor gaan en er beter van worden. Wanneer ik iets ontdek dat mij ongeloofelijk intereseert heb ik de vreemde drang hier alles over te willen weten en begrijpen.

Seppe

Seppe Volkaerts

Ik ben Seppe Volkaerts, 21 jaar oud en woon in Schriek. Dit is mijn eerste jaar in de professionele bachelor Toegepaste Informatica. Hiervoor heb ik al een bachelor in elektromechanica gedaan en hierin afgestudeerd. In mijn vrije tijd houd ik mijn bezig met freerunning en programmeren. Het fijne aan freerunning vindt ik dat je elke beweging op je eigen en creatieve manier kan doen. Bij programmeren kan ik ook op een creatieve manier problemen oplossen, maar hierbij is ook een uitdagend aspect belangrijk.

Thomas

Thomas Peeters

Ik ben Thomas Peeters, 18 jaar oud en afkomstig uit Aarschot. Mijn hobby is competitiezwemmen, dat beoefen ik aan de Koninklijke Aarschotse Zwemclub Schoonhoven. Hiernaast hou ik me ook nog bezig met het bewerken van video's, fotografie en het besturen van een drone. Ik hou van reizen. Het is heel aangenaam om deze avonturen op beeld kunnen vast te leggen, zodat ik er lang kan van nagenieten.

Parralax background 2

Current projects

logo kasteelpark

We zijn momenteel bezig met het ontwerpen van een nieuwe site voor de ViBo school Het Kasteelpark

Parralax background 3